Google es troba experimentant amb una nova funció anomenada “pestanyes desplaçables”, el que ens facilitarà a l’hora de navegar per Internet o de treballar amb el navegador.

 

Si ets un usuari acostumat a utilitzar diferents navegadors per navegar per Internet i sobretot per treballar, hauràs vist que quan vam obrir moltes pestanyes a Chrome se’ns van comprimint de mida fins a tal límit de no poder-les ni apreciar.

 

Si alguna vegada has obert massa pestanyes a Chrome, al reduir tant la mida, és impossible fins i tot saber què tenim obertes a l’contreure el favicon de les mateixes, i això és un problema, fins ara.

De fet Google està molt preocupada a l’respecte, perquè ja va estrenar fa poc la possibilitat d’agrupar totes les pestanyes creant una sèrie de grups als quals podríem canviar el nom lliurement, però a més d’això, estan treballant en la possibilitat de la creació de pestanyes desplaçables i que té els seus punts positius tot i que també negatius.

 

Les pestanyes desplaçables és una característica que està disponible a la versió Google Canary 88.0.4284.0, i que es pot activar a través de la bandera anomenada “Scrollable TabStrip”. En la versió estable encara no està disponible, però podria estar-ho aviat.

El seu ús és molt senzill i és que una vegada que tinguem diverses pestanyes obertes, en lloc de reduir la mida a l’anar obrint més, podrem desplaçar-nos a través de les mateixes fent ús de la roda de el ratolí. També podem desplaçar-nos al llarg de les pestanyes utilitzant qualsevol dels botons laterals, tant de la fletxa cap a l’esquerra com el de la fletxa cap a la dreta.

Es tracta d’una característica perfecta si no vols que es vagin contraient les diferents pestanyes, però el problema a l’això és que no tindràs totes les pestanyes a simple vista i per tant has de recordar molt bé les que tens obertes anteriorment.

Notícia original: Computer Hoy

Leave A Comment