El Panell de Control està passant a millor vida amb la nova actualització de Windows 10. Moltes de les dades que podíem consultar en aquesta eina ara es troben en un altre lloc de el sistema operatiu del teu ordinador.

 

Amb l’última actualització de Windows 10 alguns aspectes clau de sistema s’han mudat de lloc. Microsoft vol reorganitzar el seu sistema operatiu, però aquests canvis poden ser una mica confusos per als usuaris fins que s’acostumin a la nova configuració.

 

Windows ja ho va anunciar fa temps, el Panell de Control té els dies comptats. Les noves actualitzacions comptaran amb canvis que aniran transportant les dades més característiques d’aquesta eina a altres seccions.

 

El Panell de Control és una de les eines que veiem preinstal·lades en tots els ordinadors Windows. Des d’ell tenim accés a un gran nombre de dades sobre el dispositiu com la CPU que integra, la RAM, si feu servir un sistema operatiu de 64 bits, etc.

 

Aquesta informació després de l’última actualització ja no es troba en el Panell de Control. S’han mudat a una altra secció també molt coneguda, Configuració. Des de la secció de configuració, entrant a l’apartat de Sistema, ens trobem la possibilitat de configurar i ajustar paràmetres com el funcionament de la pantalla, la bateria o el portapapers.

 

A la fi de l’menú està l’apartat “Sobre …”. Aquí és on s’han mudat totes aquestes dades interns de l’ordinador que abans trobàvem en el Panell de Control. El canvi sembla voler assemblar als menús de configuració actuals dels mòbils.

 

En Configuració> Sistema> Sobre, podem comprovar el nom del nostre ordinador, el processador que integra, l’edició de Windows que executa i altres dades com el número d’identificació del producte. Tan fàcil com memoritzar la seva nova ubicació. A poc a poc i en els propers anys veurem com el contingut de l’Panell de Control migra de forma similar a altres seccions de Windows 10, tot i que per això encara queda molt de temps.

Notícia original : Computer Hoy

Leave A Comment