CompsaOnline actualitza la seva versió del correu professional per a empreses amb moltes novetats.

 

Solucio de correu colaboratiu, ideal, basada 100% al núvol.

Alguns dels seu avantatges principals son:

 

 

Una solució ideal de correu electrònic:

CompsaMail és un complet servidor de correu electrònic, xat en grup i col·laboració en equip que és l’alternativa perfecta a Microsoft Exchange. Està dissenyat per proveir la funcionalitat que els negocis necessiten, sense sacrificar l’accés segur i confiable a la comunicació empresarial i personal. El converteix en la millor solució de correu electrònic i de col·laboració de la seva classe per a PYMES i empreses.

 

 

 

A la web o en qualsevol dispositiu

CompsaMail inclou un dels clients de correu web basat en el navegador més poderós del mercat. Compatible amb tots els principals navegadors web d’escriptori i mòbils, l’ús del client de correu web elimina la necessitat de qualsevol altre software, des de clients de correu electrònic fins aplicacions de calendari, alliberant espai en el disc i eliminant les tasques de manteniment que es deriven de tenir més softwares instal·lats en els ordinadors portàtils i personals de les persones.

 

Si es necessiten aplicacions d’escriptori i mòbils, CompsaMail pot gestionar-les també: des de la compatiblitat nativa amb Microsoft Outlook fins la integració amb altres clients de correu electrònic d’escriptori com Apple Mail, eM Client, Windows Mail i altres. A més, CompsaMail funciona perfectament en clients de correu electrònic mòbils i aplicacions com el client de correu electrònic iOS d’Apple, aplicacions de calendari i notes, aplicacions de correu i calendari de Samsung, Mobile Outlook, el client mòbil de Gmail i altres.

 

 

Col·laboració total

CompsaMail ofereix una sèrie de característiques de col·laboració que faciliten el treball conjunt amb els membres de l’equip, clients i socis. Ja sigui utilitzant el client de correu electrònic web de CompsaMail o un client preferit d’escriptori o mòbil, CompsaMail pot ajudar a augmentar la productivitat general d’una organització.

 

Les característiques de col·laboració disponibles inclouen:

  • Calendaris organitzatius i sales de conferència
  • Contactes, calendaris, tasques i notes compartides
  • Xat en grup, per al xat intern de text, àudio i vídeo d’un a un
  • Espais de treball en equip per al text, àudio i vídeo de l’equip intern o extern
  • Molt més

 

 

Seguretat de correu electrònic estàndard de la indústria

Compsamail està equipat amb diverses característiques de seguretat de correu electrònic. Això inclou el filtrat d’spam estàndard de la indústria que pot protegir el servidor de pràcticament tot el correu brossa entrant i sortint, així com un antivirus de nivell empresarial per detectar troians, virus, malware i altres amenaces malicioses.

 

 

Emmagatzematge d’arxius

L’emmagatzematge d’arxius integrat de CompsaMail pot eliminar els arxius adjunts de grans dimensions i facilita l’intercanvi d’arxius: simplement pugi un arxiu a una carpeta de la seva elecció, i després inclogui un enllaç a aquest arxiu des del seu missatge de correu electrònic. Els usuaris tenen la possibilitat de protegir amb una contrasenya les descàrregues d’arxius, així com de posar un límit de temps als enllaços proporcionats.

Leave A Comment