TV SAMSUNG 43″ ULTRA HD 4K SMART TV WIFI

Crystal Display

Endinsa’t en la imatge amb una gamma de colors molt més àmplia. Crystal Display de TV SAMSUNG 43″ ULTRA HD 4K SMART TV WIFI garanteix una expressió de la color optimitzada millorant la nitidesa perquè no et perdis ni un detall.

Processador Crystal 4K

Impressionant qualitat d’imatge, gràcies a un xip que optimitza el color i l’alt rang dinàmic (HDR).

Disseny sense límits

Un disseny innovador i elegant que t’apropa més a la imatge més pura. Dissenyat amb un estil minimalista que encaixa en qualsevol part i amb una pantalla pràcticament sense vores, el teu nou televisor farà que canviï la teva perspectiva. Gaudiràs d’una experiència cinematogràfica més immersiva, mai vista fins ara.

Ambient Mode

Quan en projectes teves fotos favorites a la pantalla de la televisió, aquest es mimetitza amb el teu decoració amb elegància. Pots col·locar diverses fotos en un collage o fer una presentació de diapositives perquè les imatges vagin canviant.

Resolució 4K

El televisor 4K UHD va un pas més enllà de l’FHD normal amb 4 vegades més píxels, oferint als teus ulls unes imatges molt més clares i nítides. Mira al teu televisor i sentir-se dins de cada escena.

HDR

El HDR augmenta l’expressió de la brillantor del teu televisor, perquè puguis gaudir d’un immens espectre de colors i detalls visuals, fins i tot en escenes fosques.

Game Enhancer

Controla els teus jocs favorits amb Game Enhancer, que optimitza la teva pantalla perquè gaudeixis de les teves partides gairebé sense lag. Experimenta un joc fluid en la seva forma més impressionant sense desenfocaments de moviment ni vibracions de la imatge.

Solució per als cables desordenats

Samsung UHD ofereix una solució ordenada per mantenir tots els cables de la teva TV ordenats, ocultant directament en el suport. Això ajuda a reduir el desordre i al fet que gaudeixis del tot de el disseny del teu televisor.

Trobala a CompsaOnline o a la Botiga Online

Leave A Comment