Realitzem nova seccio a la web Novotiming, sistema de cronometratge d’events esportius utilitzant smartphones Novotiming ofereix una app gratuita per cronometrar la seva carrera amb smartphones Android o iPhone. No necessites cap equip addicional, només el teu smartphone i el dels voluntaris. Cronometra si vols amb varis smartphones en paral·lel, inclou tots els controls intermedis que desitjis, cronometra múltiples recorreguts simultanis com una marató y una mitja marató compartint controls.

Amb l’aplicació que ofereix Novotiming podràs veure l’evolució de la carrera y classificacions “live” via App o via web, millorant la seguretat dels participantes al conèixer en tot moment la posició dels corredors arribats, pendents o que han abandonat en cada control.

La nova pàgina Novotiming ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui ser consultada des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. És una pàgina on mostra tot el que permet l’aplicació, una zona de descàrrega de manuals i un video explicatiu.

Entra a la nova pàgina Novotiming i descobreix tots el que ofereixen.

Web vista des d’un pc:

[dt_gap height=”50″ /]edi1

Web vista des d’un SmartPhone:

[dt_cell width=”1/3″]edi4[/dt_cell][dt_cell width=”1/3″]edi3[/dt_cell][dt_cell width=”1/3″]edi2

[/dt_cell] [dt_gap height=”30″ /]

enllaç: www.novotiming.com/smartchrono/

Leave A Comment