WhatsApp està treballant en una nova funció que té la finalitat d’evitar que qualsevol usuari et pugui afegir a un grup sense el teu permís. La característica aviat estarà disponible a la versió beta de WhatsApp per iOS i Android, i més tard arribarà també als altres usuaris.

 

Un dels principals problemes dels grups de WhatsApp és que qualsevol persona que tingui el teu número desat com a contacte et pot afegir, independentment que tu no tinguis cap interès a formar part del grup.

 

Molts usuaris s’han queixat que resulti tan senzill afegir a una persona a un grup perquè, a més de resultar molest, també exposa el número de telèfon als altres membres del grup, que poden tenir accés a aquesta dada.

 

 

Afortunadament, això té els dies comptats. Així ho afirma WABetaInfo, el portal especialitzat en les novetats de WhatsApp, que ha publicat un informe que assenyala que la plataforma està treballant en un sistema d’invitacions per als grups.

 

El funcionament d’aquesta nova característica és molt senzill: en l’apartat Configuració> Privadesa trobaràs una nova opció de configuració en la qual pots indicar qui pot afegir-te a un grup de WhatsApp: qualsevol, els teus contactes o ningú.

 

 

En cas que tinguis seleccionada l’opció Tots, qualsevol persona podrà afegir-te a un grup sense necessitat que acceptis, com succeeix fins ara. Si marques Els teus contactes, rebràs una invitació cada vegada que algú que no tinguis guardat a la teva agenda et intenti afegir a un grup. Finalment, si selecciones Ningú rebràs una invitació quan qualsevol persona et afegiu a un grup.

 

Les invitacions als grups de WhatsApp apareixeran com un nou xat en el qual la plataforma t’informarà que has estat convidat a participar en un grup, i tindràs un botó per acceptar i un altre per rebutjar. Tens 72 hores per acceptar la invitació, o en cas contrari caducarà.

 

Com dèiem al principi, de moment la funció no està disponible. Molt aviat podran començar a provar-la als usuaris de la versió beta de WhatsApp per iOS i Android, i més endavant estarà disponible per a tothom.

 

 

Notícia original ComputerHoy  | “Nueva función de WhatsApp evitará que te añadan a grupos sin tu permiso”

Leave A Comment