Novetats Hardware>Nova Brother MFC-8950 DW

 


Ja pots aconseguir aquesta magnífica impressora a la botiga de Compsaonline ideal per a la teva oficina. Entra i descobreix-la!


Un equip compacte que ofereix un alt rendiment, perfecte per a empreses que requereixin de la màxima productivitat en un espai reduït.

La MFC-8950DW imprimeix i còpia a una velocitat de fins 40ppm i disposa de connexió tant cablejada com WiFi per a poder compartir l’equip amb múltiples usuaris. A més, permet copiar, escanejar o enviar un fax mentre està imprimint.

Amb la unitat a doble cara automàtica podràs reduir les teves despeses i estalviar paper imprimint, escanejant, copiant o enviant per fax documents impresos per les dues cares.

Si vols retallar els teus costos encara més podràs triar entre el cartutx de tòner estàndard de 3.000 pàgines, el de llarga durada de 8.000 pàgines inclòs amb l’equip, o el de súper llarga durada de fins a 12.000 pàg.

La Brother MFC-8950DW és un dispositiu equipat amb funcions avançades per estalviar i millorar la productivitat així com la impressió i l’escanejat des de dispositius mòbils, el iFax i el PC-Fax, l’escanejat a diferents aplicacions, la impressió segura o el bloqueig de funcions.

I per només 707.00 € (sense iva)!!!

També podeu consultar elpreu per còpia enviant un correu a comercial@compsaonline.com