Nous Jocs disponibles a compsaonline! Descobreix les últimes novetats en jocs de la nostra botiga!

 

The Bard’s Tali IV: Amagat entre les ombres, un mal ha esperat pacientment. Fins ara. Només tu pots enfrontar-te a ell! Una aventura amb més de 50 hores de joc, 350 seqüències de diàleg, un mode legado per a fans de Bard’s Tali i més de 100 peces musicals.


Monster Hunter World: Iceborne – Màster Edition: Seguint l’argument de MHW, els caçadors viatjaran a un terreny cobert per la neu que s’expandeix progressivament amb la història, convertint-se en la zona més gran de MHW fins ara.


PES 2020 PS4 : Arriben potents canvis en la jugabilitat en efootball pes 2020. Nova tècnica de regatejos: regateig subtil. Lliga màster remasteritzada., models d’entrenador millorats, logos de patrocinadors personalitzables, nou mode “matchday”.


NBA 2K20 (Disponible per a PS4 i Nintendo switch): S’ha convertit en molt més que un simulador de bàsquet. 2K torna a redefinir els límits dels jocs d’esport en NBA 2K20, amb els millors gràfics, les mecàniques més realistes, maneres de joc innovadors i un control i personalització del jugador sense igual.

 

 

 

 

Leave A Comment