Nous Jocs disponibles a compsaonline!

 

WARRIORS OROCHI 4 ULTIMATE PS4/SWITCH

L’últim de la sèrie de crossovers de Koei Tecmo presenta personatges de Dynasty Warriors, Samurai Warriors i els déus de l’antiguitat unint-se en una lluita total contra milers d’enemics, mentre busquen respostes a què es van reunir per lluitar en aquest misteriós nou món. Personatges All-Star i els favorits dels fans de Koei Tecmo s’uneixen a l’elenc d’Ultimate, augmentant la quantitat de personatges jugables des dels sorprenents 170 de Warriors Orochi 4, fins als 177. Els nous personatges inclouen a Joana d’Arc, l’heroïna de França i salvadora d’Orleans; la deessa de la Mare Terra, Gaia, qui va crear nombroses terres al principi dels temps i ara busca unir a tots els herois en un esforç que ajudi a salvar el món.

 

STREET FIGHTER V CHAMPION EDIT PS4 ESP

Domina el ring amb Street Fighter V: Champion Edition, la versió més completa de l’aclamat joc de lluita. Aquesta versió inclou tot el contingut tant del llançament original com de Street Fighter V: Arcade Edition. Champion Edition afegeix cada personatge, escenari i altres continguts que es van llançar després d’Arcade Edition i inclourà tot el contingut que arribi a aquesta nova versió. 40 personatges, 34 escenaris i més de 200 vestits alternatius. Totes les addiccions a la manera de joc i les actualitzacions són gratuïtes per als propietaris de qualsevol versió de Street Fighter V. A més, tots els personatges DLC es poden guanyar de forma gratuïta en completar diversos reptes en el joc i rebre la moneda guanyada en el joc, anomenada Fight Money. El contingut DLC addicional és descarregable (codi digital).

 

DARKSIDERS GENESIS PS4/SWITCH

Des dels inicis de la creació, El Consell ha mantingut l’equilibri al llarg de l’existència. Sota les seves ordres es troben Els Genets, nephilims (éssers poderosos nascuts de la unió antinatural entre àngels i dimonis) que serveixen al consell i han estat beneïts amb un poder immens. Malauradament aquest poder inclou un cost tràgic: se’ls va ordenar a Els Genets usar la seva força per eliminar a la resta de la seva raça. A això li va seguir una sagnant batalla a l’Edèn, on els Genets, obeint els desitjos del Consell, van aniquilar als nephilim. Amb els esdeveniments de l’Edèn encara trontollat, Guerra i Lluita han rebut una nova missió, Llucifer, l’enigmàtic i entabanador Rei Dimoni, planteja alterar l’equilibri donant-los poder als majors dimonis de tot l’infern. Guerra i Lluita hauran de caçar a aquests dimonis, recollir informació i finalment acabar amb l’enrevessada conspiració demoníaca que amenaça de destruir per sempre l’equilibri i tota l’existència. Darksiders: Genesis és una aventura d’acció en la qual s’ha de fer front a hordes de dimonis, àngels i tota mena de criatures en el teu viatge d’anada i tornada de l’infern entre l’estrèpit de les bales i el balanceig de les espases. Genesis ofereix als jugadors del primer cop d’ull al món de Darksiders abans dels esdeveniments del joc original, a més de presentar al genet Lluita.

 

 

Leave A Comment