[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nou POWERLINE DEVOLO MAGIC 2 LAN 2 UNITATS- WI-FI portàtil

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Amb  el nou Powerline devolo Magic 2 LAN WI-FI portàtil, el futur serà multimèdia. Veure en streaming els últims èxits de taquilla a 8K, navegar a una velocitat de somni o jugar en línia amb els amics: l’adaptador PLC senzill i elegant devolo Magic 2 LAN fa tot això possible. Porta internet allà on ho necessites, com per camins ocults. Connecta els terminals que vulguis, com la Smart TV, la consola o l’ordinador a la xarxa domèstica i gaudeix de la nova internet màgic des de la presa de corrent elèctric. Nota: Els adaptadors devolo Magic són compatibles amb tots els routers, dispositius de xarxa, adaptadors devolo Magic i productes certificats pel HomeGrid Fòrum. Els adaptadors Powerline dLAN® i altres productes HomePlug AV, inclòs l’adaptador Powerline Outdoor WiFi de devolo, no són compatibles.

 

Poerline devolo Magic – Wi-Fi a tota la casa

Benvingut a el fantàstic món de devolo Magic. Això és autèntica màgia, ja que devolo Magic converteix la teva casa en un tres i no res en un futurístic temple multimèdia, equipat per a les exigències de el futur. I t’ofereix molt més; més velocitat, més estabilitat, major abast, major connexió d’Internet.

 

A Compsaonline[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Anar a la Botiga Online” color=”warning” link=”url:https%3A%2F%2Fbotiga.compsaonline.com%2Fca%2Fxarxa%2F3726-powerline-devolo-magic-2-lan-2-unitats-4250059682665.html|||”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment