Potència i funcionalitat

NOU PORTATIL ACER EX215 a CompsaOnline

Dissenyats per als empresaris que busquen potència i funcionalitat en el seu dia a dia, la sèrie Extensa 15 té tot el necessari per treballar còmodament, amb fins a 9 hores de durada de bateria.

Aquests portàtils fins i lleugers ofereixen una productivitat excepcional i nombroses funcions empresarials essencials. Rendiment amb una gran capacitat de resposta Completa els teus treballs amb rapidesa i eficàcia i realitza diverses tasques alhora amb facilitat gràcies a la potent combinació de processadors, així com a un accés més ràpid als arxius amb una memòria DDR4 de major rendiment i menys requisits de potència. Opcions d’emmagatzematge doble

Gaudeix d’un rendiment increïblement ràpid amb dues ranures per SSD PCIe NVMe de fins a 512 GB1. Tot s’accelera, des de l’arrencada fins a l’ús informàtic diari i l’obertura d’arxius amb molt contingut multimèdia. Emmagatzema i comparteix fàcilment projectes i dades importants amb 2 TB1 d’espai al disc dur.

Productivitat per treballar tot el dia

Productivitat per treballar tot el dia am el NOU PORTATIL ACER EX215 gràcies a la seva bateria de fins a 9 hores de duració, el teu dispositiu està dissenyat per estar al teu costat tot el dia. Gràfics sorprenents Aprecia els subtils detalls i els colors vius a la pantalla IPS FHD de 15,6”1, amb bisells estrets que ofereixen una elevada relació pantalla-cos. Oblida’t de la fatiga ocular gràcies a la tecnologia de protecció de la vista integrada a la pantalla. Pantalla FHD Colors realistes i nítids que cobren vida amb una resolució Full HD 1080p. Panell IPS

Comparteix les imatges de la pantalla amb els teus companys; els colors es veuen igual de bé independentment de l’angle de visualització. Acer ComfyView ™ Gaudeix d’una visualització més còmoda amb diversos ajustaments gràcies a la tecnologia ComfyView ™, que redueix els reflexos a l’limitar la quantitat de llum que reflecteix la pantalla.

Nomès a CompsaOnline   i a la Botiga Online

Leave A Comment