Entenem “Feature Phones” per aquells terminals bàsics que s’allunyen del concepte smartphone, i que es caracteritzen per un preu baix, unes especificacions molt bàsiques i una autonomia de dies o inclús setmanes. Són molts aquelles que necessiten el telèfon mòbil només per enviar sms, o com un segon terminal per a situacions concretes.

Què una companyia llanci un nou feature phone no sol ser notícia, però en aquest cas si.

 

El nou (HMD) Nokia 3310 manté el disseny del seu predecessor, més petit i compacte, i la seva pantalla considerablement més gran i a color, amb una resolució de 240 x 320 píxels i 2,4 polzades.

 

Fins i tot inclou una modesta càmera de 2 megapíxels, per a fotografies bàsiques, i connectivitat Bluetooth. I per descomptat, el mític joc snake, encara que amb una versió comercial de Gameloft que poc té a veure amb la versió que integrava el 3310 original.

La seva bateria de 1200 mAh ofereix un temps d’espera d’1 mes i unes 22 hores en conversa. El seu preu és d’acord a les seves característiques: rondarà els 49 euros i arribarà amb S30 com a sistema operatiu.
Com a nota negativa, el terminal només funcionarà amb xarxes 2G, una tecnologia que es preveu que a l’estat espanyol hagi desaparegut l’any 2025.

Leave A Comment