Nintendo acaba de presentar de manera oficial la consola Nintendo Switch Lite, una versió més barata de la seva última consola però amb limitacions. La primera d’elles és que Nintendo Switch Lite serà exclusivament portàtil, de manera que no podrem connectar-la a la televisió (dock) ni usar-la en mode sobretaula, ja que els Joy-Amb no se separen de la consola. En aquest sentit, Switch Lite serà compatible amb tots els jocs de Switch compatibles amb la manera portàtil.

En el cas dels jocs compatibles amb la manera sobretaula, els usuaris podran connectar comandaments Joy-Amb (a la venda per separat) de manera sense fils a Nintendo Switch Lite. Han de tenir un dispositiu per carregar els comandaments Joy-Amb, com el suport de càrrega per a comandaments Joy-Amb.

Nintendo Switch Lite sortirà a la venda el 20 de setembre a un preu de 199 € i estarà disponible en tres colors diferents: groc, gris i turquesa. També estarà disponible 1 set amb una funda i un protector de pantalla de Nintendo Switch Lite.

A més dels tres colors en els que estarà disponible Nintendo Switch Lite el dia del llançament, Nintendo també posarà a la venda Nintendo Switch Lite (edició Zacian i Zamazenta) a partir del 8 de novembre, que inclou botons de color cian i magenta, així com il·lustracions dels dos Pokémon llegendaris dels jocs Pokémon Espasa i Pokémon Escut.

Us deixem a continuació amb el vídeo de presentació de la nova consola.

Leave A Comment