WhatsApp continua com la plataforma de missatgeria instantània més utilitzada a tot el món. Bé és coneguda no només pel seu ús, sinó per la seva constant actualització en la qual s’introdueixen novetats que busquen la seguretat més gran de l’usuari. Aquest és el cas de la nova manera fantasma que porta laplicació.

És una opció per a aquells usuaris que no volen ser monitoritzats pels altres, per exemple, sobre l’última hora de connexió, o que no volen compartir la seva fotografia o estats amb tots els qui tinguin el número .

Per què serveix?

L’ objectiu , doncs, és protegir la privadesa i les opcions poden arribar fins i tot a ocultar el nom de l’usuari que ha triat aquesta manera per interactuar des d’aquesta plataforma de missatgeria. Cadascun dels paràmetres esmentats se selecciona de forma individual , a les opcions de configuració de comptes de l’aplicació.

Per no mostrar quan va ser l’última vegada que et vas connectar a WhatsApp , has d’accedir als ajustaments i dirigir-te a la pestanya de privadesa, aquí podràs seleccionar l’opció de “ últim cop ” i canviar-ho a “ ningú ”. Si el que busques és amagar la foto de perfil , dirigeix-te a l’opció de configuració o configuració, entra a la secció comptes, després a privadesa i escull on diu foto de perfil, aquí podràs triar perquè ningú la pugui veure.

Finalment, perquè el teu nom tampoc aparegui a WhatsApp has d’ingressar a la plataforma següent i copiar el caràcter Unicode blanc  AQUÍ. Després, accedeix a configuració de WhatsApp i fer doble clic a editar perfil. Enganxa el caràcter a l’espai nom d’usuari i ja estaria complet.

Tot això és a la recerca d’aquelles persones que demanen més seguretat i sobretot, un major control de la seva identitat en una de les xarxes d’usuaris més grans del món com és WhatsApp .

Notícia original: Mundo Deportivo