Actualment el correu electrònic és una eina molt utilitzada per les empreses com a eina bàsica de comunicació empresarial. És molt important davant l’allau d’atacs informàtics que estem patint, tant les pimes com els particulars, tenir la seguretat millorada del nostre correu electrònic.

L’autenticació de 2 passos del teu correu electrònic de CompsaOnline pot millorar molt la seguretat d’aquest. Redueix el robatori d’identitat en línia, phishing i altres tècniques a causa de la contrasenya de la víctima no és suficient per tenir accés a les seves dades.

Ajuda a les empreses a complir regulacions de seguretat i protecció de dades i treballar de manera remota amb el teu correu electrònic de forma molt més segura.

El correu empresarial de CompsaOnline, CompsaMail, et permet configurar el teu correu electrònic amb l’autenticació en dos passos i afegir la següent seguretat al correu electrònic:

1 – Accedir al teu correu electrònic via webmail, a traves de contrasenya i un segon factor, que pot ser una aplicació de tercers, com el Google autenticator i Microsoft autenticator, o mitjançant un codi de verificació en un altre correu electrònic.

2 – A més a més, afegeix un segon factor de protecció a les connexions imap, pop3, smtp.

A continuació t’adjuntem una guia per poder configurar amb Compsamail amb l’autenticació de dos passos.

Si destiges més informació sobre aquest tema, no dubtis en contactar amb nosaltres a través dels nostres canals principals:

  • 973 443 235

  • comercial@compsaonline.com

  • Presencialment a Carrer Doctor Fleming, 59, 25600 Balaguer (Lleida)

Sol·licitar més informació