El creixement de Microsoft Teams ha fet que els responsables de Redmond hagin pres una singular decisió amb aquest desenvolupament: va néixer com una eina empresarial destinada a competir amb Slack, però ara vol fer el salt i adaptar-se també a grups familiars i d’amics.

Microsoft ha presentat avui aquesta particular versió que permet a aquests grups de familiars i amics compartir ** calendari, arxius, tasques ** i per descomptat oferir-los les mateixes opcions de xat de Microsoft Teams que ja s’oferien en la versió original.

El que funciona en l’empresa també pot ser útil en la família

Per a Microsoft el confinament a què ens ha sotmès el coronavirus ha estat una bona oportunitat per plantejar un Teams per a famílies que permeti que la comunicació en aquests grups sigui més potent i senzilla.

 

 

Amb aquesta eina és possible per exemple planificar reunions amb família o amics, establir pròxims esdeveniments importants amb la seva localització i compartir-los per exemple a través de l’eina de xat que és aquesta conversa grupal que solem mantenir amb altres eines -WhatsApp és referent a Espanya- però que ara ofereix tota la potència de Microsoft Teams en aquest escenari.

Tots aquests elements es compartiran a partir d’un escriptori o dashboard des del qual podrem contactar amb les diferents persones del grup, enviar missatges de text, fer videotrucades o compartir fotos i vídeos de forma senzilla.

Per als responsables d’aquest desenvolupament sembla clar que Microsoft Teams no només és l’eina definitiva per treballar, sinó també per estar en contacte amb la vida domèstica. No sembla al menys de moment que aquesta versió vagi a canviar de nom, i Teams es comportarà d’una manera o una altra segons el necessitem.

Aquestes opcions destinades a l’entorn familiar es llançaran al llarg dels mesos vinents, tot i que una versió preliminar estarà disponible a l’estiu.

 

Notícia original de xataka | “Microsoft Teams ja no és només per a empreses: ara s’adapta a famílies i grups d’amics.”

Leave A Comment