[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Microsoft ha publicat un render hiperrealista del mític fons de pantalla del Windows XP com a part d’un nou set de fons per a Microsoft Teams.

El nou set de fons es diu “Nostàlgia” i està inspirat en alguns dels elements més icònics de Windows, inclòs el famós fons de pantalla de Windows XP. Tot i que el “Bliss” autèntic era una foto, el nou fons de pantalla és una imatge generada per ordinador amb més detall que l’original.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

En paraules de l’equip de Microsoft 365:

El 1996, Charles O’Rear va prendre una fotografia a l’àrea vitivinícola nord-americà de Los Carneros a la regió vinícola de Califòrnia. Microsoft va comprar els drets de la impressionant imatge, Bliss, i finalment la va triar com a fons de pantalla per defecte per a Windows XP, que es va llançar fa gairebé dues dècades en 2001. S’estima que milers de milions de persones han vist la imatge, el que la converteix en una de les fotografies més vistes en la història. L’original era una fotografia pràcticament sense editar (de debò, #nofilter), però per a una nova visió de l’exuberant paisatge per a les reunions de Teams, vam canviar les ombres, suavitzem els núvols i afegim un toc de dents de lleó al camp.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

El paisatge agrestre imaginat pels actuals dissenyadors de Microsoft és un dels nous fons de el set “Nostàlgia” per a Microsoft Teams, que també inclou un render hiperrealista de Clippy (el vell assistent d’Office, retirat amb l’arribada de Microsoft 365), el famós Solitari de Windows (que va arribar amb Windows 3.0 en 1990) i un merescut homenatge a Microsoft Paint (que ens va acompanyar des de Windows 1.0 en 1985 fins a la introducció de Paint 3D el 2017). Tots aquests fons estan emmarcats en una mena de museu virtual.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Microsoft està licitant fort per Teams, la seva plataforma de xat i videotrucades per a grups de treball i empreses. El servei estarà directament integrat en Windows 11, la nova versió de Windows, en substitució de Skype.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”47491″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”47497″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Notícia original: Gizmodo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment