Una nova build de Windows 10 ha arribat a l’anell ràpid de Windows Insider , i amb ella, noves característiques destinades a la versió 20H1 del sistema operatiu de Microsoft, on una de les que destaquen per sobre de les altres té a veure amb la recuperació del sistema basat en el núvol.

Generalment, quan fem ús de la funció de restaurar l’equip, necessitem un suport d’instal·lació del sistema ja sigui en forma de DVD o d’unitat USB, de manera que l’aparició d’aquesta tercera opció sota la llegenda ” Cloud download ” té molt sentit per a aquells usuaris que no comptin amb un segon equip funcional amb el qual generar aquest mitjà si no tenen un a mà.

Aquesta funció seria un equivalent a la restauració del sistema en línia de macOS o fins i tot de les Microsoft Surface , de manera que es porta un sistema que ja funcionava a les Surface a tots els equips que funcionin sota Windows 10, reduint el temps en què el sistema no funciona i sobretot simplificant el procés, cosa que no tothom sap fer.

Aquestes referències han aparegut a la build de l’anell ràpid de Windows 10 Insider com ja hem esmentat anteriorment, de manera que aquesta característica no trigarà a aparèixer en l’anell lent . De totes maneres, per ara no funciona, així que cap dels dos anells té accés real de la característica.

Leave A Comment