Si mai trobes el moment per canviar el fons de pantalla en Windows 10, Microsoft prepara una funció molt esperada que et farà la vida més fàcil.

Canviar el fons de pantalla és una de les primeres coses que fem quan ens fem amb un ordinador nou, ja que aquest element ens permet donar-li un toc personal al nostre PC. I l’ideal és anar canviant-lo de manera periòdica per aportar-li una major frescor al nostre escriptori.

El problema és que, tot i que hi ha infinitat de pàgines per descarregar fons de pantalla per al PC, en moltes ocasions als usuaris els fa mandra buscar una alternativa i acaben deixant el mateix wallpaper durant mesos o anys.

Perquè això no torni a passar, Microsoft està preparant una nova funció que canvia el fons de pantalla de Windows 10 de manera automàtica, sense necessitat que l’usuari faci res. Està nova característica està basada en Windows Spotlight i ja està disponible en Windows 10 Insider Build 21337.

 

Windows Spotlight és la funció de Windows 10 que ens permet gaudir de fons de pantalla aleatoris a la pantalla de bloqueig. Es tracta d’imatges d’alta qualitat proporcionades per Bing que van canviant sense que haguem de fer res, el que aporta molta frescor al nostre equip.

 

El que passa és que aquesta funció només està disponible per a la pantalla de bloqueig. El passat mes d’octubre vam informar que Microsoft tenia la aplicar-la també als fons d’escriptori, entre un altre conjunt de característiques per personalitzar la nostra pantalla, i ara ja està disponible perquè la puguin provar Insiders.

En concret, la nova funció rep el nom de Spotlight Collection i es pot seleccionar com a fons d’escriptori en l’apartat de configuració. A el fer-ho, el fons de pantalla de l’ordinador anirà canviant periòdicament de manera automàtica, sense que tu hagis de fer res. A la cantonada inferior dreta apareixerà el crèdit de la imatge, i a l’clicar s’accedeix a una recerca de el lloc en Bing.

De moment, Spotlight Collection només està disponible per als Insiders, i no sabem què actualització de Windows 10 implementarà la nova funció.

Notícia Original: Computer Hoy

Leave A Comment