Microsoft podria adoptar una estratègia invasiva i agressiva per recomanar-nos que convertim a Edge en el nostre navegador predeterminat en Windows 10.

El nou navegador de Microsoft està agradant bastant entre la comunitat d’usuaris, tant per fins i tot arrabassar part de la quota de mercat a Google Chrome.

 

El nou navegador Edge ve de sèrie amb el nostre Windows 10, i des de l’actualització d’octubre de 2020 ja no podràs conservar la versió antiga. Edge compta amb un munt de novetats i fins i tot és capaç d’executar-més ràpid i consumir menys RAM que el seu principal competidor, cosa que valora prou la comunitat.

 

Sigui com sigui, sorprèn veure que en les compilacions prèvies de Windows 10, Microsoft estigui provant una característica que està dissenyada per convidar de forma agressiva als usuaris perquè utilitzin Edge, i tot sota una pantalla completa. Aquesta pantalla no apareixerà sempre, però ho farà quan estiguem configurant el nostre ordinador, iniciem sessió en el nostre compte després d’aplicar les actualitzacions pertinents o quan fem clic en un nou banner publicitari dins de configuració.

 

És per això que Microsoft està intentant convèncer a aquells usuaris que estiguin utilitzant els navegadors de la competència com Chrome o Firefox perquè “provin els beneficis d’Edge”. De fet en una futurible versió de Windows 10 podríem acabar veient un nou banner a la part superior dins de configuració de sistema operatiu.

A la captura de pantalla facilitada per Windowslatest podem veure que apareix una mena d’anunci o recomanació a la part superior dreta de la finestra on es pot llegir “treu encara més profit de Windows”. Si prems sobre el botó, t’apareixerà la finestra blava a pantalla completa que t’ensenyem a continuació:

En aquesta finestra tindrem dues opcions: a la primera se’ns convida a fer ús de la configuració recomanada per Microsoft que és bàsicament convertir Edge en el nostre navegador predeterminat i fins i tot ancorar a la nostra barra de tasques i l’escriptori mitjançant algun tipus d’accés directe. La segona opció és per descartar la invitació. Per sort podem tancar la finestra a la part inferior esquerra.

 

Feia temps que Microsoft no adoptava una estratègia agressiva per intentar convidar els usuaris a que provessin el navegador, tot i que també és cert que Google fa recomanacions semblants amb Chrome si tenim com a predeterminat altre tipus de navegador.

Notícia Original: Computer Hoy

Leave A Comment