Microsoft acaba de llançar una nova aplicació de fons de pantalla per Windows 10 que ens permetrà personalitzar el nostre fons d’escriptori utilitzant la imatge del dia de la pàgina d’inici de Bing.

Des de ja mateix pots descarregar l’aplicació Bing Wallpaper des d’aquesta pàgina oficial de Microsoft, cosa que permetrà que el nostre fons de pantalla de l’escriptori de Windows 10 es canviï de manera automàtica amb la imatge del dia de Bing, un dels cercadors alternatius. A través d’aquesta aplicació també podrem conèixer on s’ha pres aquesta fotografia, buscar altres, triar si volem que se’ns canviï un fons de pantalla relacionat per a la pròxima vegada, o si directament no volem que certs paisatges relacionats actuïn a manera de fons de pantalla per a la pròxima vegada que iniciem el sistema.

Hi ha altres opcions secundàries com la possibilitat d’establir el cercador Bing com el predeterminat o fins i tot el de fer que la pàgina de Bing sigui la principal en els nostres navegadors. Aquestes últimes opcions les podem desmarcar en la instal·lació.

 

https://www.compsaonline.com/wp-content/uploads/2021/09/bing-wallpaper-1921393.jpg

 

Per instal·lar l’aplicació Bing Wallpaper accedeix a aquesta pàgina, i selecciona “instal·lar ara”, un dels tants botons que tens a la pàgina inicial. D’aquí se’ns descarregarà un arxiu al nostre ordinador, i hem d’executar-lo. Quant ho executem passarem per un breu procés d’instal·lació i ja tindrem instal·lada l’aplicació al nostre PC.

En la descripció de l’aplicació pot llegir-se que “Bing Wallpaper inclou una col·lecció de belles imatges de tot el món que s’han presentat a la pàgina d’inici de Bing. No només veuràs una imatge a l’escriptori cada dia, sinó que també pots explorar imatges i saber d’on vénen cadascuna d’elles”, explica Microsoft.

Sorprenentment l’aplicació Bing Wallpaper no s’ofereix a través de la botiga de Microsoft, amb el que hem de descarregar des de la pàgina web anteriorment assenyalada.

 

Notícia original de Computerhoy | “Microsoft llança una aplicació de fons d’escriptori per a Windows 10 que hauries de provar.”

Leave A Comment