Microsoft està buscant que el major nombre possible de clients actualitzen els seus ordinadors a Windows 10 , però per a això necessita solucionar els problemes que s’han detectat amb l’última actualització de maig, que no ha sortit tan bé com ells esperaven.

Per aconseguir revertir aquests problemes, la companyia ha anunciat que va a llançar un pegat per corregir una sèrie d’errors que impedeixen que els usuaris de dispositius Windows puguin instal·lar l’última actualització.

Aquest nou pegat classificat com KB4023057 , té com a objectiu millorar les versions de Windows 10 dels últims mesos (1507, 1511, 1607, 1703, 1709, 1803 i 1809). A més, té el poder solucionar de manera automàtica aquells obstacles que es trobi mentre el sistema operatiu s’estigui actualitzant.

Aquests són alguns dels problemes que vindrà a solucionar el pegat KB4023057 i que Microsoft ha explicat en un comunicat públic:

Restablirà la configuració de xarxa si es detecten problemes, i netejarà les claus de registre que poden impedir que les actualitzacions s’instal·lin correctament.
Repararà components del sistema operatiu Windows deshabilitats o danyats que determinen si és aplicable l’última de les actualitzacions de Windows 10.
Comprimirà arxius en el directori de perfil d’usuari per ajudar a alliberar prou espai al disc i deixar-lo lliure per instal·lar les actualitzacions importants.
Restablirà la base de dades de Windows Update per reparar els problemes que podrien impedir que les actualitzacions s’instal·lin correctament. Així que, si detectes que l’historial de Windows Update s’ha esborrat, no és un error, aquesta és la raó.
No obstant això, el canvi més destacable rau en el fet de comprimir arxius del directori del perfil. Aquesta reestructuració no es realitzarà fins que s’actualitzi Windows 10 per complet i, a més, tots els usuaris rebran una notificació advertint de la manca d’espai abans de comprimir res.

Aquest és l’últim intent que realitza el gegant tecnològic per impulsar l’actualització de Windows 10 a la major quantitat de dispositius possibles. Per a ells han de solucionar alguns dels problemes que van endarrerir el procés i els van obligar a bloquejar la seva instal·lació temporalment per millorar la compatibilitat.

Un cop resolt tot podrien seguir endavant amb la seva intenció de actualitzar de manera automàtica tots els dispositius, lliurant als usuaris d’haver de controlar aquest procés.

Leave A Comment