L’equip de Bing de Microsoft ha llançat una pàgina web en la qual es pot seguir en directe el nombre d’infectats pel coronavirus (COVID-19) dels diferents punts del planeta.

Per dur a terme aquesta plataforma, la companyia ha assegurat que s’està nodrint de fonts tan fiables com la World Health Organization (WHO), US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i l’European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) .

Actualitzada, fàcil d’entendre i responsiva

Actualitzada, fàcil d’entendre i Michael Schechter, director general de creixement i distribució de Bing en Microsoft, declara que molts desenvolupadors de Bing porten treballant (sense sortir de casa) des de la setmana passada per crear aquesta web.

Un dels punts positius d’aquesta web, a més d’estar sent actualitzada constantment, és que és molt fàcil comprendre tota la informació. A la part esquerra veiem el total de casos confirmats, i sota comença un rànquing amb els països amb major nombre de casos.

Fent click a cada un d’ells ens donarà informació ampliada de cada territori: nombre de casos en actiu, quants s’han recuperat i el nombre de morts. A més, sota apareixeran notícies relacionades amb cada país.

 

 

A més, un altre punt positiu de la pàgina web creada per l’equip de Bing és que està molt ben adaptada als dispositius mòbils:

 

 

 

No és l’únic cercador que està treballant en un mapa interactiu sobre el coronavirus. Fa unes hores Google ha confirmat que es troba treballant conjuntament amb el govern nord-americà per llançar una eina que ajudi a visualitzar i controlar la pandèmia del coronavirus.

 

Com veiem en el tweet publicat per la companyia, asseguren que la “versió inicial” d’aquesta web veurà la llum al llarg del dia d’avui. Actualitzarem aquesta entrada quan ja està disponible.

 

Leave A Comment