2021 és un any molt important per al sistema operatiu Windows 10, tant amb l’arribada de l’actualització Sun Valley com pel sistema operatiu Windows 10X.

Microsoft té la intenció d’anunciar una “nova versió de Windows 10”, unes intencions de la companyia relatives a la comercialització de Windows 10X o a l’actualització Sun Valley, i que podrien batejar directament com “The New Windows”.

Des de fa mesos sabem que 2021 serà un any molt important per a l’ecosistema de Windows 10, tant amb el llançament de la gran actualització Sun Valley per a la tardor com de el nou Windows 10X que, després d’un retard inicial, sembla que es desplegarà totalment aquest any.

Com bé recordes, Windows 10X és un sistema operatiu més simplificat pensat per a dispositius de doble pantalla i d’índole portàtil, encara que serà igualment compatible amb els nostres ordinadors portàtils de tota la vida, i que estaria molt més a prop de desplegar-se, presumiblement aquesta primavera.

D’altra banda tenim l’actualització Sun Valley de Windows 10, i que començaria a desplegar-als primers clients a partir d’octubre, amb una esperada renovació de menú inici i de l’explorador d’arxius, entre altres coses.

Segons informen des Windowslatest, els de Redmond estarien planejant un esdeveniment que podrien celebrar-ho entre abril i maig. Hi ha informes contradictoris a l’respecte i no se sap amb certesa si aquesta nova denominació de “The New Windows” es refereix a l’adveniment de Windows 10X o a l’actualització Sun Valley per Windows 10.

 

El que sí que està confirmat és que l’actualització Sun Valley de Windows 10 per a finals d’any renovarà la interfície, el menú inici i al centre d’activitats. Important serà el canvi substancial que rebrà l’explorador d’arxius, i sembla que també comptarem amb un canvi pel que fa a les actualitzacions de sistema.

 

Hi ha molts dubtes a l’respecte sobre les informacions que estan apareixent en les últimes hores sobre aquesta denominació del “nou Windows”, així que caldrà esperar a detalls oficials.

Noticia Original: Computer Hoy

Leave A Comment