Microsoft ja ho va anunciar en el seu moment, i ara ha complert la seva promesa: el nou navegador Edge basat en Chromium ja és aquí, a la fi. Aquest nou navegador arribarà per posar l’eina dels de Redmond a l’alçada dels altres navegadors de mercat, on la majoria estan basats en Chromium.

 

D’aquesta manera, en les últimes hores la companyia nord-americana ha llançat finalment la nova versió del seu navegador, és a dir, el nou Microsoft Edge Chromium. Per aconseguir-ho el procés serà senzill, ja que la versió actual del navegador s’actualitzarà de forma automàtica amb el pas dels dies, per utilitzar ara el motor de codi obert que utilitzen molts altres serveis del sector.

 

Principalment, el canvi majoritari que veurem serà intern, ja que Microsoft ha substituït finalment el motor EdgeHTML, que fins ara era utilitzat pel navegador, per Chromium, un estàndard que molts altres navegadors utilitzen avui en dia. No obstant això, també podrem apreciar alguns canvis en la interfície gràfica del programa, ja que Microsoft ha aprofitat l’ocasió per fer algun retoc en aquesta, amb l’objectiu d’aconseguir una versió més neta i senzilla.

 

Notícia original elchapuzasinformatico  | Microsoft Edge Chromium ja és aquí: el navegador s’actualitzarà automàticament..”.

Leave A Comment