Dos de les versions més usades del sistema operatiu Windows deixaran de rebre suport en el fòrum oficial de la comunitat, parlem de les versions Windows 7 i Windows 8, doncs aquests dos són usats pel 50% dels usuaris que utilitzen aquest sistema operatiu, mentre que l’última versió Windows 10 solament és usada pel 31.3%.

Així com ho has llegit, Microsoft ha abandonat el suport de Windows 7 i Windows 8, deixarà de donar suport oficial en el seu fòrum per a les versions de Windows 7 i Windows 8, la companyia ha anunciat que això es donarà el dia 28 de juliol, per tant et recomanem que qualsevol consulta que tinguis del sistema operatiu, ho realitzis en el fòrum oficial abans de la data indicada.

 

D’un altre costat, molts indiquen que això no és una gran pèrdua, per la simple raó que els usuaris indiquen que les solucions que ofereixen els funcionaris de Windows no són tan útils. Feliçment les actualitzacions de seguretat que ofereix l’empresa, seguiran fins a l’any 2020, així que tingues en compte que després des de l’any indicat no tindràs molta seguretat davant qualsevol malware que aparegui després d’aquest any.

Notícia original SolucionesWindroid | “Microsoft ha abandonado el soporte de Windows 7 y Windows 8

Leave A Comment