Ja estan disponibles en CompsaOnline: Just Dance 2018, Wolfenstein 2 The New Colossus, Spintires: MudRunner, Lets Sing 10, ATV Drift & Tricks, Destiny 2 i Assassin’s Creed Origins.

 

Just Dance 2018: No importa d’on ets, quina edat tens, si ets un panda o una pastanaga… Puja el volum i saca al ballarí que portes dins perquè Just Dance 2018 fa ballar a tothom! La major franquícia de videojocs musical de tots els temps, amb més de 63 milions de còpies venudes, està de tornada aquesta tardor.

 

Wolfenstein 2 The New Colossus: Et submergeix en uns Estats Units controlats pels nazis, en els quals t’embarcaràs en una emocionant aventura per alliberar al mut del domini del malvat imperi. Ets B. J. Blazkowicz, àlies “Terror Billy”, membre de la resistència, assot de l’imperi nazi i última esperança de la humanitat.

 

 Spintires: MudRunner: És la versió definitiva de Spintires, el joc que va vendre un milió de còpies. Condueix increïbles tot terrenys, aventurant-te per paratges extrems! No és solament una versió millorada, és l’experiència definitiva de simulació tot terreny!.

 

Lets Sing 10: El karaoke amb el millor sistema de reconeixement de veu, en forma d’una combinació perfecta d’èxits actuals, clàssics, així com hits internacionals.

 

ATV Drift & Tricks: Cansat dels vehicles de 2 rodes? ATV Drift & Tricks és el joc de QUAD que estaves buscant! Un joc de carreres solament per quads, amb 4 motius per gaudir.

 

Destiny 2: T’aventuraràs en mons misteriosos i inexplorados del sistema solar per descobrir un arsenal d’armes i noves habilitats de combat devastadores.

 

Assassin’s Creed Origins: Antic Egipte. Una vegada va ser un pròsper i influent imperi, avui és una civilització enfonsada. Submergeix-te en aquesta misteriosa part de la història. Descobreix l’emocionant i perillosa trama que hi ha darrere de la creació de la germanor dels Assassins.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc!

[product id=”23526″]
[product id=”23522″]
[product id=”23493″]
[product id=”23494″]
[product id=”23480″]
[product id=”23481″]
[product id=”23483″]
[product id=”23482″]
[product id=”23511″]
[product id=”23501″]
[product id=”23502″]
[product id=”23516″]

Leave A Comment