Ja estan disponibles en Compsa Online: RAGE 2 per a PS4, Mortal Kombat 11 per a PS4 i N-Switch, Days Gone per a PS4 i Saints Row the third, the full package per a N-Switch.

 

RAGE 2 per a PS4: Entra de ple en un món distòpic en què la societat, la llei i l’ordre brillen per la seva absència. RAGE 2 ofereix un frenesí de massacres en el qual podràs visitar qualsevol lloc, disparar a qualsevol cosa i volar-ho tot per l’aire.

 

Mortal Kombat 11 per a PS4 i N-Switch: Torna millor que mai en la següent lliurament de la icònica franquícia: Mortal Kombat 11. Les variants de personatges personalitzables, novetat d’aquest joc, et donen un control sense precedents a l’hora de personalitzar als lluitadors i adaptar-los a les teves preferències. El nou motor gràfic mostra a la perfecció cada fractura de crani i cada despreniment ocular, el que t’acosta tant al combat que pots sentir-ho.

 

Days Gone per a PS4: Localitzat al bell desert volcànic al nord-oest del Pacífic que recrea una devastada ciutat d’Oregon, Days Gone és un joc d’acció i aventura de món obert en el qual hauràs de prendre el paper de Deacon St, Jhon, 1 drifter que prefereix viure arriscant la vida de romandre en un campament “segur” esperant el seu propi final. Una pandèmia mundial ha matat gairebé a la meitat de la població i transformat en éssers salvatges sense sentit, cridats Freakers a gairebé l’altra meitat.

 

Saints Row the third, the full package per a N-Switch: Ciutat de pecat – desbarata i desmantella el domini del Sindicat sobre les armes, el cibercrim i el negoci del sexe. Descobreix els secrets de Steelport, on hi ha acció a cada cantonada, per bé, o en molts casos, per a mal.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!

Leave A Comment