[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Ja estan disponibles en Compsa Online: Red Dead Redemption 2 per PS4, Dark Souls Remastered per N-Switch, SoulCalibur VI per PS4, My Hero One’s Justice per N-Switch i PS4.

 

Red Dead Redemption 2: És una història èpica sobre la vida en el despietat cor d’Amèrica. Amb una experiència multijugador online totalment nova. En el Salvatge Oest les forces de la llei donen caça a les últimes bandes de forajidos. Els que no es rendeixen, són assassinats.

 

Dark Souls Remastered: Porta’t el major desafiament dels videojocs a qualsevol part. Llavors va arribar el foc. Torna a gaudir del aclamadísimo joc que va definir el gènere i amb el qual va començar tot. Gràcies a una magnífica remasterizació, podràs tornar a Lordran amb uns impressionants detalls.

 

SoulCalibur VI: Afila les espases, posa’t l’armadura i prepara’t per lluitar. SoulCalibur, el títol que va definir els jocs de lluita amb armes en 3D, ha tornat!.

 

My Hero One’s Justice: Els jugadors tindran a les seves mans les habilitats de personatges tan volguts com IzukuDeku Midoriya, Katsuki Kacchan Bakugo, All Mighti molts més, en aquest joc de baralles en el qual hauràs de triar si recórrer el camí cap a la justícia com a heroi o com a vilà. Utilitza els dons i recorre a els teus companys per llançar poderosos atacs en un entorn completament destructible.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/3″][product id=»26429″][/vc_column][vc_column width=»1/3″][product id=»26435″][/vc_column][vc_column width=»1/3″][product id=»26450″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/6″][/vc_column][vc_column width=»2/6″][product id=»26449″][/vc_column][vc_column width=»2/6″][product id=»26441″][/vc_column][vc_column width=»1/6″][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment