Ja estan disponibles en Compsa Online: Dragon Quest XI ecos de un pasado perdido, Sombras de guerra GOTY, Marvel’s Spider-Man, Rocket League Edición Coleccionista i V-Rally 4.

 

Dragon Quest XI ecos de un pasado perdido: Narra la història d’un heroi perseguit. L’heroi i els seus nous companys s’embarcaran en una missió que els portarà a travessar diversos continents i vasts oceans mentre van descobrint més detalls sobre l’amenaça que es cierne sobre el món.
Sombras de guerra GOTY: Passa les línies enemigues i forja el teu exèrcit amb Sombras de Guerra per PlayStation 4. Conquista fortaleses i domina Mordor des de dins. Enfronta’t a l’increïble poder del Senyor Fosc, Sauron, i els seus Espectres de l’Anell en aquesta nova i èpica història de la Terra Mitjana.
Marvel’s Spider-Man: Aquest Spider-Man no s’assembla al que ja coneixies ni al que has vist en les pelis. Parlem d’un Peter Parker veterà que ha polit les seves habilitats combatent el crim a Nova York. Al seu torn, també lluita per posar en ordre la seva caòtica vida personal i la seva carrera.
Rocket League Edición Coleccionista: És una poderosa mescla de futbol estilo arcade i caos en vehicles amb uns senzills controls que fan que la competició sigui molt fluïda. Inclou: Més de 100.000 milions de combinacions de personalització, una manera de temporada offline, diverses maneres de joc, partides online casuals o competitives…
V-Rally 4: Domina carreteres perilloses, condicions i entorns hostils,intentant augmentar la velocitat constantment. Al volant dels vehicles tot terreny mes llegendaris de cada categoria, afronta les rutes mes difícils en paisatges fabulosos.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!
[product id=”26066″]
[product id=”26072″]
[product id=”26078″]
[product id=”26082″]
[product id=”26087″]

Leave A Comment