[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ja estan disponibles en Compsa Online: Vampyr per PC i PS4, The Elder Scrolls Online Summerset, ONRUSH Day One Edition.

 

Vampyr per PC i PS4: Ets el Dr. Jonathan Reid, sotmès a una cirurgia militar d’alt rang en tornar del front de batalla i convertit en vampir. Com a doctor, has de trobar la cura per a la grip que assota a la població. Com a vampir, estàs condemnat a alimentar-te d’aquells als qui has jurat sanar.

 

The Elder Scrolls Online Summerset: Uneix-te a més de 10 milions de jugadors en el guardonat RPG Multijugador online. Forma part d’una història en contínua expansió per tot Tamriel i viatja fins a la sorprenent llar dels Alts Elfos en el capítol més recent de TESO. Inclou el joc basi The Elder Scroll Online i el capítol Summerset.

 

ONRUSH Day One Edition: Corre, copeja i avança en una refrescant carrera amb un aire fresc per al gènere de conducció. Atreveix-te a ser temerari i guanyar costi el que costi quan juguis a ONRUSH, l’esport extrem més cèlebre i retransmès del món.

 

Que estàs esperant per començar la teva nova aventura, compra ja el teu joc a la nostra botiga!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/4″][product id=»25223″][/vc_column][vc_column width=»1/4″][product id=»25230″][/vc_column][vc_column width=»1/4″][product id=»25238″][/vc_column][vc_column width=»1/4″][product id=»25244″][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment