Un error amb les dues últimes actualitzacions acumulatives de Windows 10 evita que els usuaris puguin utilitzar certes impressores populars de mercat, i Microsoft ja treballa en una solució.

L’última actualització acumulativa per Windows 10 llançada al juny porta una sèrie d’incompatibilitats amb les principals impressores de mercat, fent que el sistema no les reconegui i per tant no puguis imprimir els teus documents.

Ahir ja reportem una fallada amb l’última actualització acumulativa de Windows 10 que evitava que poguéssim obrir una sèrie d’aplicacions, fent referència principalment a les d’Office, i la comunitat d’usuaris ha reportat dos nous problemes relacionats amb aquestes mateixes actualitzacions, i que ara fa impossible imprimir cap document.

D’aquesta manera les actualitzacions acumulatives Windows 10 KB4560960 (versió 1909) i Windows 10 KB4557957 (versió 2004), estan provocant problemes d’impressió a models d’impressores coneguts com HP, Canon, Panasonic, Brother i Ricoh, fins i tot alguns usuaris reporten que no podien imprimir fitxers de l’tipus PDF.

Microsoft ja ha reconegut el problema i adverteix els usuaris que “la cua d’impressió pot produir un error o tancar inesperadament en intentar imprimir”. Admeten que també aquest problema “podria afectar les impressores basades en programari, com ara imprimir en PDF”.

Si ets dels usuaris afectats, tens dues solucions. D’una banda pots substituir els controladors de la impressora acudint a la pàgina web de fabricant de la mateixa i descarregant els més recents; o per una altra desinstal·lar-te l’actualització acumulativa del problema a través de les opcions de Windows 10, actualització i seguretat, veure historial d’actualitzacions i seleccionant la qual vols desinstal·lar.

Leave A Comment