La millor alternativa gratis a Word trepitja l’accelerador: LibreOffice, més ràpid que mai!

Hi ha vida més enllà de Pages i Word en el que a suites d’ofimàtica es refereix. Encara que està clar que Google Docs millora cada dia i és una eina molt potent, i multidispositiu, hi ha els qui prefereixen tenir un programa offline ”instal·lat” en el seu equip. Aquí entren en joc alternatives com LibreOffice, que ara és més ràpid que mai

 

LibreOffice és una de les millors alternatives gratis a Word i la resta d’aplicacions de la suite de Microsoft. Sí, hi ha moltes altres, com OpenOffice, però LibreOffice no només compta amb una interfície que ”sona” als usuaris de la suite de Microsoft, sinó funcions avançades d’allò més interessants.

 

 

Avui, ens despertem amb la bona notícia que LibreOffice 6.3 ja està aquí, i compta amb sucoses novetats.

La principal és que la velocitat de LibreOffice ha augmentat considerablement. Ara, els marcadors es poden exportar 1,5 vegades més ràpid que en la versió anterior, i obrir arxius de text .odt és un 97% més ràpid.

La velocitat a l’hora d’obrir aquests arxius era un dels comptes pendents de l’aplicació que, pel que sembla, s’esmena amb la nova versió.
A més, hi ha altres novetats, com una interfície d’usuari renovada, la possibilitat d’exportar PDF amb format PDF/A-2, navegació per pestanyes, possibilitat d’eliminar/ocultar informació confidencial, canviar la direcció d’escriptura en taules i marcs de text i suport per a DOCxdrawingML.

 

 

Descàrrega el nou LibreOffice 6.3 per a Windows, Mac i Linux.

Es tracta d’una actualització bastant interessant i d’allò més completa, i el millor és que és, com sempre, totalment gratis. I és que, LibreOffice vol ser la millor alternativa a Word no per copiar les seves funcions (ja no), sinó per afegir elements diferenciadors.

 

Notícia original ComputerHoy  | “La millor alternativa gratis a Word trepitja l’accelerador: LibreOffice, més ràpid que mai!”

Leave A Comment