Windows 10, el nou sistema operatiu de Microsoft, porta cert temps amb nosaltres. Des del seu llançament al públic al juliol de 2015, cada vegada són més els usuaris que aposten per aquesta versió per gaudir de totes les seves funcionalitats. Però tant si ets un d’ells, com si encara estàs en alguna de les versions anteriors, t’expliquem quines són les millors pàgines webs per descarregar programes gratuïts de Windows.

Comencem el repàs per la Microsoft Store. Efectivament, és la pàgina oficial de Microsoft per descarregar programes: pot semblar evident, però molta gent encara no sap de la seva existència (i sobretot, de la seva utilitat). Entre els seus avantatges compta amb ser la pàgina oficial del sistema operatiu, el que ens assegura comptar amb el programa original i es redueixen al mínim la possibilitat que s’introdueixin virus informàtics en el nostre equip.

Descarregar programes Windows 10 botiga oficial
A més del lloc oficial de Microsoft, està clar que a la xarxa també trobem diferents pàgines webs per descarregar programes gratuïts de Windows 10. Llocs que compten amb unes mesures de seguretat que ens permetran evitar les escombraries típica de la majoria dels llocs de descàrregues, incloent malware i altres virus informàtics així com tenir multitud de processos oberts a la vegada.

SourceForge és un dels millors llocs webs per descarregar programari lliure (incloent programa i codi). És considerat com una referència per a molts. No obstant això, aquesta bona reputació es va qüestionar quan es va detectar la presència de spyware en alguns programes juntament amb botons falsos per descarregar programes. Per sort, el web ha estat àmpliament millorada i ara, per exemple, trobem més de 1.300 programes per Windows 10.

FossHub és un altre dels llocs webs de les que podem fiar-nos. De fet, en ell es pot llegir un manifest on rebutgen pràctiques dubtoses com la instal·lació de programari perjudicial per a l’usuari. A més compta amb un avantatge claríssima per a l’usuari: el software gratuït està perfectament organitzat, els enllaços de descàrrega són clars i s’especifica amb que sistemes operatius són compatibles. Per descomptat, una bona alternativa per baixar un programa de Windows.

Tucows és més que un lloc de descàrregues. Va començar sent un lloc pioner de descàrregues de programari amb programes per a diferents sistemes operatius. En l’actualitat ofereix també serveis de venda de dominis, i en alguns països fins i tot s’han llançat a donar servei de telefonia mòbil i Internet per fibra.

Vam finalitzar aquest repàs als millors llocs per instal·lar programes gratuïts de Windows 10 amb Ninite, qualificada durant un temps com la millor web per obtenir programari gratuït de forma segura. Aquí tens assegurat que el teu programa no s’infectarà d’escombraries. Disposa d’un instal·lador on podem guardar el programa o els programes (admet descàrrega simultània) que vulguem instal·lar al nostre dispositiu així com les actualitzacions que vagin rebent de manera automàtica.

Leave A Comment