Serveis de Business Intelligent i analítica

El nostre valor afegit part de la capacitat que tenim per a oferir informació corporativa d’alt nivell i valor comercial assegurant una adopció òptima de l’usuari. Per a això recorrem a la nostra capacitat tècnica, al compromís dels nostres consultors, treball en equip i a l’excel·lència en BI obtinguda durant molts anys i multitud d’implementacions empresarials.

BI CORPORATIU

Avui dia, el BI és essencial per a les empreses. Oferim una gamma completa de serveis de BI empresarial, que abasten des de la preparació, avaluació de la maduresa i anàlisi de requisits fins al disseny i desenvolupament complet del projecte de BI i, fins i tot, el suport posterior d’aprenentatge que assegurin l’adopció òptima de l’usuari.

BIG DATA I SERVEIS CLOUD

El Big Data i els serveis Cloud permeten a les empreses potenciar la innovació i impulsar el valor empresarial. Proporcionem serveis de consultoria que ajuden a transformar l’estructura IT de les empreses a través de la modernització del hosting, la simplificació de processos, la gestió de la implementació, i molt més.

ANALÍTICA AVANÇADA

L’Analítica Avançada pot ajudar-te a aprofitar tot el poder de les teves dades a través de la Intel·ligència Artificial (IA) i l’Aprenentatge Automàtic (AA). Oferim una àmplia gamma de serveis de consultoria d’Analítica Avançada, incloent consultoria i assessorament empresarial, IA integrada i operativa, així com solucions integrals de IA.

BI WEB I MÒBIL

Els nostres serveis de desenvolupament de BI Web i Mòbil són únics i avançats, assegurant que l’experiència d’usuari es personalitzi per a satisfer totes les teves necessitats. A més, permeten que el BI aconsegueixi el seu màxim en tots els nivells de la teva organització i que l’entorn s’adapti de manera transparent i segura a les teves potales web corporatius, intranets i dispositius mòbils.

DATA DISCOVERY I VISUALITZACIONS

habilitem plataformes de dades i posicionem eines de visualització d’avantguarda per a permetre que descobreixis tendències, patrons i delícies en les teves dades i que obtinguis un major valor comercial a través de mashups de dades. Tot de manera àgil i sense la dependència de suport del personal de IT.

SUPORT I SERVEIS DE GESTIÓ

Oferim diversos programes de suport perquè estiguis segur que la teva plataforma de BI serà completament funcional i es mantindrà impecable, assegurant que maximitzis el retorn de la inversió de BI, s’augmenti l’adopció i satisfacció de l’usuari i s’optimitzi el valor comercial del teu sistema de BI.

Contacti amb nosaltres

i comenci el seu projecte

Contacta