Arriben els nous Samsung Galaxy S10 i Xiaomi MI 9 compra’ls ja a CompsaOnline

 

Samsung Galaxy S10: Un equilibri excel·lent entre grandària, pes i característiques.

 

El treball de compactació és un dels més difícils de realitzar i aquí Samsung ha aconseguit uns resultats notables. L’equilibri dels Samsung Galaxy S10 + és excel·lent, ja que ha aconseguit que la mida no creixi molt tot i incorporar més pantalla però a més ho fa mantenint el pes en uns nivells acceptables i tot sense penalitzar en bateria.

 

El Samsung Galaxy S10 estàndard ofereix una pantalla de 6,1 polzades amb forat a la pantalla i es col·loca com el vaixell insígnia més lleuger del moment. Una situació que es repeteix amb el Samsung Galaxy S10 + que pesa únicament 175 grams tot i tenir una pantalla de 6,4 polzades i una bateria de 4.100 mAh. En comparació, el LG V40 pesa una mica menys però la seva bateria és sensiblement menor.

 

Xiaomi MI 9: La gran aposta de Xiaomi per guanyar en qualitat i preu en la gamma alta

 

Es tracta d’un dels primers mòbils amb el xip més recent i potent de Qualcomm que es puja al tren de la triple càmera posterior, vegem com li senti això als smartphones de primera línia de Xiaomi.
És un telèfon elegant i amb una estètica contemporània, que en el model en negre s’escapa a aquest acabat hologràfic que van remarcar en la presentació, el qual es queda per al blau i el vermell. D’aquesta manera, aquest to és una opció més discreta, transmetent més sobrietat, i en tot cas han aconseguit una construcció aparentment robusta i un acabat sobri que a més és còmode en mà, tant en adherència vertical com en horitzontal.

Leave A Comment