Arriba a CompsaOnline el nou Samsung GalaxyA6 amb la seva pantalla infinita de 18.5:9, amb la qual captarà tota la teva atenció. Galaxy A6 compta amb una pantalla sAMOLED sense gairebé marc, que t’ofereix una resolució totalment realista i un ràtio de contrast sorprenent. Prepara’t per gaudir d’una autèntica experiència immersiva sense interrupcions.

 

 

Compta amb una forma brillant de fotografiar. Aconsegueix fotos realment brillants a qualsevol moment i lloc. Galaxy A6 ve amb una càmera frontal de 16 megapíxeles i una obertura F1.9 més àmplia i ràpida, amb la qual aconseguiràs capturar més llum en entorns foscos.

 

Deixa volar la teva imaginació. Treu el teu costat creatiu en les teves fotos, ja que t’ofereix diferents maneres de càmera, adhesius i filtres creatius per donar vida als teus records, i organitzar-los per temàtica.

 

 

 

Comparteix els teus records, edita les teves fotos i vídeos amb diferents efectes i crea les teves pròpies històries personalitzades. A més, gràcies a les funcions millorades de la teva Smartphone, podràs organitzar-les i compartir-les fàcilment amb qui tu vulguis.

 

Guarda més i gaudeix encara més. Tingues tot el que t’importa a mà amb el seu emmagatzematge mitjançant targeta microSDde fins a 256 GB. Els teus documents, pelis i fotos favorites en un lloc segur i fàcil d’accedir. Acomiada’t de les preocupacions.

 

Realitza multitarea de forma senzilla i eficient. Galaxy A6 compta amb la funció Parell de Apps, que et permet controlar i utilitzar dues aplicacions alhora perquè gaudis d’una experiència d’usuari més fluïda. Ara podràs veure un vídeo mentre parles amb els teus amics per Messenger, alhora i sense interrupcions.

 

 

 

Protecció personalitzada
Desbloqueja el teu mòbil a l’instant amb solament enfocar la teva cara. Amb la tecnologia de reconeixement facial evitaràs que les teves dades personals caiguin en mans equivocades.

Protecció a l’abast dels teus dits
Accedeix al teu smartphone de forma segura i fàcil. Galaxy A6 t’ofereix un sensor d’empremta dactilar fiable amb el qual podràs iniciar sessió en diferents webs i apps en un obrir i tancar d’ulls, perquè realitzis multitarea de forma totalment fluïda.

 

Protegeix les teves dades
El servei de Carpeta segura de Samsung et permet crear un espai privat i encriptat on guardar contingut com a fotos, documents i missatges de veu, amb una capa addicional de protecció perquè solament tu puguis accedir.

 

Sincronitza el teu món
Més espai per guardar allò que mereix la pena tenir a prop. Samsung Cloud et permet fer còpies de seguretat, sincronitzar, restaurar i actualitzar les teves dades des del teu propi smartphone Galaxy. Accedeix al que necessitis quan i on ho necessitis.

Leave A Comment