[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Ja estan disponibles en CompsaOnline els Iphone XR.
Brillant per fora i per dins. Pantalla Liquid Retina amb tecnologia LCD. Face ID encara més ràpid. El xip més intel·ligent i amb major potència en un smartphone. I un revolucionari sistema de càmera. És igual per on ho miris: l’iPhone XR és senzillament sorprenent.
L’iPhone XR estrena la pantalla LCD més avançada del sector. El seu innovador disseny retroiluminado estén la pantalla fins a les vores i mostra colors molt més reals.
Fet de materials extraordinaris. El vidre més resistent. Vores d’alumini de qualitat aeroespacial amb enginyeria de precisió. I amb sis nous colors i acabats imponents.
Anem! compra-ho ja en compsaonline
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”26505″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”26506″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”26510″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”26509″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”26508″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”26507″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment