PES 2018 Pro Evolution Soccer

La gran jugabilitat per la qual és coneguda PES s’ha millorat substancialment, afegint la protecció de la pilota per a un major control i el Real Touch +, que afegeix nova dimensió al control de la pilota.

La fluïdesa de la pilota i la seva jugabilitat, tan elogiada, ha estat també revisada i s’ha treballat sobre ella, incloent un nou sistema de penals i servei de falta.

A més, el joc s’ha millorat per reflectir major realisme.

La selecció aleatòria de partits i la manera cooperativa online ofereix dues noves maneres on es pot experimentar la increïble mecànica de joc de PES 2018. Així, es compta amb el retorn d’un clàssic molt volgut pels fans de la saga: la inclusió del cooperatiu online inclou la possibilitat de jugar 2 vs. 2 i 3 vs. 3 (compatible amb la invitació d’un jugador localment)

D’altra banda, la integració de la PES League i la inclusió de la manera Lliga Master han estat millorats, oferint tornejos de pretemporada i millorant el sistema de fitxatges i les entrevistes prèvies al partit i les escenes dels vestuaris.

La nova interfície d’usuari i millores visuals, unit a tot l’anterior, ofereixen una autèntica recreació del món del futbol fins a en els petits detalls.

Si us agrada el futbol, us garanteixo que no voldreu perdre detall.

[product id=”23028″]
[product id=”23023″]

Leave A Comment