El MSB0 és un altaveu portàtil amb disseny transportable que et farà ser l’ànima de la festa. Pots portar-lo amb total comoditat gràcies a la seva corretja de niló resistent i gaudir dels 10W de potència per a reproduir les teves cançons preferides a qualsevol lloc. La tecnologia sense cables Bluetooth més avançada, port USB, targetes microSD, Ràdio RM i mode Karaoke incorporat. Porta amb tu l’experiència gaming!

 

IL·LUMINACIÓ I ESTIL GAMER

Gaudeix de 10W de potència amb un disseny lleuger, còmode de portar i un estil totalment gaming gràcies a la il·luminació RGB Flow. Porta la teva música preferida a qualsevol esdeveniment gamer i destaca entre el públic!

 

CÒMODE  I LLEUGER

El MSB0 compta amb un disseny ultra lleuger que et permetrà portar-lo a qualsevol lloc sense preocupar-te pel pes o la mida. Té l’estructura perfecta per oferir lleugeresa i resistència durant els desplaçaments, compta amb una nansa abatible i una corretja de niló intercanviable que facilita al màxim la mobilitat.

 

MODE KARAOKE INTEGRAT

Connecta un micròfon de 6,35mm a l’entrada auxiliar del teu MSB0 i reprodueix la teva cançó favorita: podràs gaudir del mode Karaoke integrat, que et permet cantar a ple pulmó amb el MSB0 mentre es reprodueix la música.

 

CONNECTIVITAT TOTAL

Aquest altaveu portàtil disposa de connexió Bluetooth 4.2 de fins a 10 metres de rang, perquè puguis fer servir el teu telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu. A més a més compta amb un port USB i una ranura per a microSD, oferint múltiples formes per reproduir la teva música preferida.

Leave A Comment