Diable és una de les entregues més icòniques de 1996. El RPG creat per Blizzard ha estat un dels majors exponents en el món del videojoc, i ja pot jugar-se des del teu propi navegador , sense necessitat que tinguis el joc instal·lat.

GalaxyHaXz ha estat el principal responsable d’aquest projecte, iniciat l’any passat sota el nom de Devilution. Es tracta d’una recreació del joc des de zero i utilitzant el mateix codi, per preservar les mateixes virtuts i errors del joc original .

Tot i ser realment una versió portada, el desenvolupador tracta de proporcionar exactament la mateixa experiència que teníem amb el Diable original . En què es tradueix això? En què podrem jugar de forma gratuïta les dues primeres parts de la masmorra com a classe guerrera, tal com es podia fer en 1996 si no disposàvem del CD del joc. Per això, no tenim més que prémer a ‘download it from GitHub’ (l’arxiu ocupa 50 megues), i arrossegar l’arxiu en la pestanya del navegador . Per cert, les dades es reescriuen sobre aquest arxiu , així que no tindràs més que arrossegar el joc cada vegada que vulguis jugar per gaudir de la teva partida guardada.

Per jugar al lliurament completa, haurem de carregar una còpia original del joc. Podem fer-nos amb ella en pàgines com Gog per menys de nou euros
Si volem jugar al lliurament completa, hem de carregar una còpia original del mateix (l’arxiu DIABDAT.MPQ). El mateix desenvolupador comenta que, en cas de no disposar d’aquesta còpia, podem comprar el joc en la pàgina de GOG a un preu inferior a nou euros. Un cop descarregat, podrem arrossegar la còpia i començar a jugar des del navegador, sense necessitat de tenir-lo instal·lat a l’ordinador.

Segons escriu l’equip de Devilution a GitHub, treballar sobre el codi original permet que el joc sigui més fàcil d’actualitzar, així com la seva possible port a més plataformes .

Leave A Comment