Una filtració afirma que l’esdeveniment d’Apple tindria lloc el proper 13 d’octubre

Aquest nou model estarà disponible en quatre versions

Després de la presentació de el passat 15 de setembre, on vam poder veure de manera oficial els Apple Watch Sèries 6, Apple Watch ES i iPad Air de quarta generació, la gent s’ha preguntat quan presentaria Apple seva joia de la corona. Encara no hi ha data oficial per a la presentació dels iPhone 12, encara que a través d’una nova filtració s’hauria revelat.

 

Els retards en la producció dels propers terminals d’Apple, al costat de el fet que no estem en una bona època per llançar dispositius mòbils per motius evidents relacionats a la crisi pandèmica que estem vivint, han estat factors que han influït a el fet que encara no haguem presenciat els iPhone 12 de manera oficial. És per això que des de fa mesos ens esperàvem un retard en el seu anunci, sent octubre com mes més que probable per a la presentació d’aquests terminals. En aquest cas, nova informació ha sortit a la llum a través d’un empleat d’una teleoperadora al Regne Unit. Segons aquesta font, els iPhone 12 es presentarien el proper 13 d’octubre.

 

Entre els models que esperem d’aquesta nova generació, ens trobaríem amb un iPhone 12 de 5,4 polzades, el qual recentment vam saber que Apple podria cridar-ho “iPhone 12 Mini”. Després disposaríem d’una versió de 6,1 polzades, un iPhone 12 “Pro” de 6,1 polzades també, i un altre de 6,7 polzades. Haurem d’esperar per conèixer més detalls al especte.

Notícia Original : Sport

Leave A Comment