Compra a renting i preu per copia

Impressió a una velocitat de fins a 100 pàgines per minut amb precisió i detall. El baix consum energètic, combinat amb un baix cost per còpia fan d’aquesta impressora una opció molt econòmica a llarg termini per a empreses amb volums alts d’impressió.

Impressora de gran format per a empreses amb necessitats d’impressió en blanc i negre, entre 250 i 1000 pàgines al dia. Imprimeix a doble cara, i té capacitat per a 600 fulls de paper (ampliable a 2100 fulls) amb un consum energètic de només 1,5 kWh.

Característiques

Velocitat d’impressió de fins a 100 pàgines per minut, amb la impressió de la primera pàgina en només 8,5 segons. El processador de 800MHz, combinat amb una memòria de 512Mb i una capacitat d’emmagatzematge intern de 2GB, fa que, treballs de gran volum s’imprimeixin fàcilment i sense embussos. La xarxa Ethernet Gigabit o WiFi permet que diversos usuaris enviïn treballs de gran format de forma simultània i sense comprometre la productivitat.

Seguretat

En entorns professionals és fonamental protegir la informació, per això les dades es transmeten a la impressora encriptades via SSL. També disposa d’impressió segura, el que permet guardar els treballs d’impressió a la memòria i que només siguin impresos després introduir-se un codi PIN a la pantalla LCD de la impressora.

Accessoris

Dissenyats per adequar l’equip a les necessitats de cada client. Es poden incloure fins a 3 safates addicionals per incrementar la capacitat de paper fins a 2100 fulls o ampliar la capacitat de sortida per 1000 fulles amb l’apiladora. Com que és un equip de passadís, es recomana l’ús d’una plataforma estabilitzadora perquè l’equip funcioni a la perfecció (sempre que estigui muntat amb 3 o més safates).

 

Consumible

Utilitza un cartutx de 30.000 pàgines, molt econòmic i fàcil de canviar. Ve equipada de sèrie amb un cartutx de tinta de 10.000 pàgines, perquè es pugui començar a imprimir des del primer minut.

 

Característiques tècniques

  • Velocitat de fins a 100 ppm.
  • Impressió a doble cara automàtica.
  • Targeta de xarxa WiFi i cablejada.
  • PCL®6, BR-Script3, XPS.
  • Safata estàndard de 500 fulls (ampliable fins a 2.100 fulls).
  • Cartutx de tinta de llarga durada de 30.000 pàgines.

Leave A Comment