A partir d’avui disposem del nou Galaxy A53 5G  a un preu inmillorable!🔥

Compra un Samsung Galaxy A53-5G i emporta’t uns Auriculas Galaxy Buds Live de regal!

Troba’l a les nostres botigues físiques de CompsaOnline Lleida i CompsaOnline Balaguer

Vols saber com aconseguir-los? T’ho expliquem 

Samsung Galaxy A53 5G

449€

Galaxy Buds Live

GRATUÏTS!

Com aconseguir els Galaxy Buds Live

Promoció vàlida a Espanya des del 17/03/22 a partir de les 15.00 hores fins al 31/03/22 (tots dos inclusivament) per la precompra de qualsevol Samsung Galaxy A53 5G en una de les botigues adherides a la promoció indicades en la pàgina web https://www.samsung.com/es/offer/galaxy-a53-buds-live-gratis/ .Regal: uns (1) Galaxy Buds Live (SM-R180NZWAEUB). Necessari registre en Samsung Account i Samsung Members abans del 1/05/22, acompanyat factura o tiquet de compra o albarà de lliurament i captura de pantalla del IMEI, consultar condicions en Bases. El codi per a obtenir el Regal serà canviable fins al 31/05/22, consultar condicions en Bases. Promoció únicament aplicable a consumidors residents a Espanya, no acumulable i limitada a una participació. Bases dipositades davant notari i disponibles en l’aplicació Samsung Members, i a https://www.samsung.com/es/offer/galaxy-a53-buds-live-gratis/ . Organiza Samsung Electronics Iberia S.A., Sociedad Unipersonal.
*Només disponible en versió negre o el PN corresponent.

1

Compra o precompra el teu Samsung Galaxy A53 5G a CompsaOnline entre els dies 17-03-22 i 31-03-22 (Ambdós inclosos) i fés una fotografia del tiquet, factura o albarà de compra, que sigui llegible i una altra fotografia del codi IMEI del smartphone

2

Tot seguit, has de crear-te una Samsung Account (si no disposes d’una), accedir a l’Aplicació, punxar en la secció de “Avantatges” de l’Aplicació i punxar en el bàner de la Promoció.
En fer clic en el bàner de la Promoció, s’obrirà un formulari de registre allotjat en
https://www.europe-samsung.com/npromosamsung/registro.aspx?codigo=677
On s’han d’introduir les dades corresponents i les fotografies.

Registra’t aquí

3

Obtindràs un correu electrònic amb:

  • Un codi el qual podràs intercanviar pels Galaxy Buds Live abans del dia 31-05-22.
  • Un enllaç o link a la web on has d’introduir el codi rebut.Un cop introduït el codi, s’enviaran els Galaxy Buds live a la direcció que has indicat al registre.

Consulta les bases de la promoció:

Bases Legals