Microsoft ha mostrat el redisseny d’alguns importants icones de Windows 10, i el més destacat és que per primera vegada farem servir carpetes que no són grogues. Però hi ha altres sorpreses …

Microsoft acaba de llançar la Build 21343 de Windows 10, en format preview per al canal de desenvolupadors. Aquesta actualització de Windows 10 arribarà en breu a tots els usuaris, i vindrà amb un important canvi estètic: per primera vegada en gairebé 40 anys, les carpetes de Windows deixaran de ser grogues.

També s’han redissenyat icones mítiques com el de la Paperera de Windows, o el Disc C :. No canvien d’aspecte, però sí que es mostren amb un angle diferent.

A la foto d’obertura de la notícia pots veure les carpetes de colors de Windows. Just aquí sota el canvi radical de la carpeta Imatges, així com el canvi d’orientació de les icones d’emmagatzematge, i de la Paperera de Reciclatge:

En principi les noves carpetes de colors estaran reservades per a carpetes de referència de la nova Explorador d’arxius de Windows 10. L’escriptori tindrà una carpeta de color blau, la carpeta de Descàrrega serà verda, la de Vídeos, morada …

Segons explica Microsoft a la nota de premsa, “S’han realitzat diversos canvis, com l’orientació de les icones de carpeta i les icones de tipus d’arxiu per defecte, per aconseguir una major coherència en els productes de Microsoft que mostren arxius. Les carpetes de usuari de nivell superior, com escriptori, Documents, Descàrregues i Imatges, tenen un nou disseny que hauria de fer que sigui una mica més fàcil distingir-les d’un cop d’ull “.

Per tant sembla que les carpetes de colors de Windows 10 és una cosa que els usuaris no podrem canviar alegrement. Es restringiran a algunes molt específiques. A l’almenys pel que fa a carpetes de sistema operatiu.

Tots aquests petits canvis estètics són una avançada de la modernització de la interfície de Windows 10 que Microsoft està duent a terme, sota el nom en clau Sun Valley. La presentarà en un esdeveniment especial després de l’estiu.

Si vols provar aquests nous icones necessites un compte de Windows Insider de Microsoft, i descarregar la versió Windows 10 Insider Preview Build 21343 (RS_PRERELEASE).

Si no troben bugs, hauria d’arribar als usuaris en qüestió de setmanes.

Noticia original: Computer Hoy

Leave A Comment