Mozilla segueix canviant les bases de la seva companyia. Hem vist durant els últims mesos alguns canvis importants en el seu principal projecte, Firefox, però sembla que el major ho veurem encara aquest any: un Firefox no gratuït.

De moment no hi ha moltes dades, però ja s’han donat alguns detalls. El CEO de Mozilla, Chris Beard, ha dit en una entrevista que una versió premium podria arribar a la tardor amb característiques com una VPN i emmagatzematge segur en el núvol.

No és la primera vegada que veiem junts el concepte de VPN amb Firefox, l’empresa ja es va associar en el passat amb ProtonVPN oferint una subscripció de 10 dòlars. Ara sembla que la companyia està pensant en oferir certa quantitat d’ample de banda VPN gratuït per començar, i després cobrar un extra en forma d’una subscripció mensual, per als que naveguen més amb aquest sistema.

Han deixat clar que no tenen previst cobrar a ningú pel que avui ja és gratis. Crearan un servei de subscripció per oferir extres, segurament a l’octubre, enfocat en privacitat (d’aquí el de la VPN), però res s’ha dit sobre preus.

Tot i que encara hi ha moltes preguntes sobre rendiment, actualitzacions, tipus de subscripció, suport i altres variables que s’han de detallar en una opció d’aquest tipus, sembla que Mozilla té clar que la subscripció és la millor manera de créixer com a empresa oferint un producte millor al de la competència.

Leave A Comment