[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21581″ img_size=”large”][vc_column_text]El Mobile World Congress de Barcelona serà l’escenari escollit per presentar una de les versions prèvies del que ha de ser el substitut del recentment sortit Android 7, conegut també com a Nougat.

Les primeres filtracions apunten que per la fira ja es podrà veure en alguns dispositius Nexus, de la mateixa Google, la nova versió, fet que farà que ja s’hagi decidit el nom definitiu en clau. En un principi s’havia optat (seguint l’ordre alfabètic) per Oatcake, la tradicional galeta escocesa ensucrada. Tot i això, caldrà esperar fins a la fira, ja que segons el mateix mitjà, des de Google mantenen converses amb la companyia Mondelez, la qual podria posar-li el nom d’Oreo, la popular galeta comercialitzada arreu del món.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Pel que fa a les novetats, poca informació s’ha filtrat encara, tot i que després de l’aposta per la realitat virtual i el 3D de la versió 7, el salt natural a la versió 8 és cap a la intel·ligència artificial. El nou Android entendrà molt millor quines són les nostres necessitats per optimitzar-nos les tasques del dia a dia.

Un altre punt fort serà l’optimització dels telèfons. Una de les queixes més freqüents dels usuaris és la pèrdua de rendiment dels terminals en omplir-se la memòria. La nova versió d’Android serà capaç de fer espai desinstal·lant automàticament aplicacions que no usem, o esborrant automàticament les fotos i vídeos en què sortim més desfavorits, gràcies a l’ús d’aquesta intel·ligència artificial.

Tot i que es mostrarà ja en funcionament a la fira de Barcelona, la versió definitiva no s’espera fins a finals d’any, i més tenint en compte la recent sortida de la versió 7.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment