[vc_row][vc_column][vc_column_text] Serveis Lic és una empresa de serveis de neteja integrals. El seus serveis principals són la neteja alimentària, la neteja urbana i la neteja general. En la nova pàgina web trobem informació dels tres serveis, una pàgina de contacte, un espai de feines realitzades i un apartat amb tots els clients que té l’empresa, entre els quals hi ha molts ajuntaments de la provincia de Lleida. En la portada trobem tres sliders dels tres serveis.

La pàgina web Serveis Lic ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima.

Web vista des d’un pc:

 

 

Web vista des d’un SmartPhone:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Enllaç: www.serveislic.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment