[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nopatiskos és la pàgina web personal de l’actor freelance Fernando Lopez, alias Tiko. Ell realitza espectacles per a nens i adults, i està especialitzat en contacontes. En la pàgina trobem informació de tots els espectacles que ofereixen. Trobem també informació personal de l’actor, com també imatges de tot el que ha fet al llarg de la seva trajectòria. En la portada, podem veure una imatge seva, i un text que escriu tot al què es dedica.

La pàgina web Nopatiskos ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima.

Web vista des d’un pc:

 

Web vista des d’un SmartPhone:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Enllaç: www.nopatiskos.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment