Green ambient és una empresa jove, nova i familiar, que dóna el servei professional de la jardineria amb més d’una dècada d’experiència en el sector. Estan situats a la província de Lleida, concretament a la comarca de la Noguera, a Vilanova de la Sal, municipi de Les Avellanes i Santa Linya(a pocs Km de Balaguer).

Green ambient crear, innovar i executar és la base del seu treball diari. Dins la gran diversitat de feines que hi ha en el món de la jardineria estan especialitzats en l’aplicació de paviments de cautxú, en el muntatge de regs automàtics i hidrosembra…entre d‘altres. Els manteniments de jardins,obres de construcció nova o recuperacions d’espais verds, per tot conten amb un equip de professionals de coneixements adquirits i formats al llarg dels anys.

La web Green ambient ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’una pàgina inicial amb un slider on es mostren els seus serveis i les seves obres i tota la informació per contacar amb ells, també cal destacar les diferents pàgines interiors on es poden veure els seus treballs acompanyats d’una galeria i una explicació de com treballen.

Web vista des d’un pc: edi1 Web vista des d’un SmartPhone:

edi4

edi3

edi2